Скринька творчих доробків
|
ASIA | Дата: Четвер, 02.12.2010, 20:07 | Сообщение # 31 |
Оффлайн
| Догореть до предела земного страданья, Домечтать до вершины небесной звезды, Доискаться до истин великих познаний, Довершить неоконченные труды. Доработать, допеть, доиграть до финала, Подводя испытаний конечный итог. А потом все сначала, сначала, сначала. Отыскать и открыть первозданный исток. Нескончаема жизнь в череде многолетий, Не окончен виток, не достроен алтарь. Сквозь минуты, секунды, мгновенья столетий Бытия составляется вечный стихарь. Сквозь миры и планеты, сквозь бури и грозы Светел лик твой, Отец, созидатель веков. Жгут мне душу твои непролитые слезы, Опаляет твоя неземная любовь.
|
|
| |
|
ASIA | Дата: Четвер, 02.12.2010, 20:11 | Сообщение # 32 |
Оффлайн
| ВІД МАМИ Моє мале, ще ненароджене дитя, Ти світ для мене відкриваєш знову, Ти в душу влило новий сенс буття, Ти серце викликаєш на розмову. Всі почуття, думки, слова мої Про тебе, моє миле ластів'ятко. І ти мене на грішній цій землі Тримаєш міцно в своїх рученятках. З тобою в серці оселився мир, З тобою радість, щастя і надія, З тобою щез думок гріховних вир, З тобою я живу, молюсь і мрію. Твоє серденько б'ється в унісон Із маминим, кохане ангелятко. Я знаю, що ти прийдеш, це не сон. Ми дуже тебе ждемо, я і татко. З тобою Бог і Мати пресвята, З тобою радість завтрашнього дня. 22 грудня 1997р. До народження найкращої на світі донечки залишилось 5 місяців.
Сообщение отредактировал ASIA - Четвер, 02.12.2010, 20:13 |
|
| |
|
Anastasia | Дата: П’ятниця, 03.12.2010, 16:10 | Сообщение # 33 |
Оффлайн
| дякую, ASIA! А на рахунок "видавати свою збірку", не думаю що творчо дозріла до цього П.С. То мені за честь, що мої вірші на одній сторінці з Вашими!! 
|
|
| |
|
ASIA | Дата: Субота, 04.12.2010, 11:07 | Сообщение # 34 |
Оффлайн
| Пиши ще. Мені цікаво читати їх. В такій молодій дівчині стільки глибини. Чесно кажучи, я й не думала, що ти така творча й талановита. Відкрилась для мене зовсім з іншого боку. Так ходимо поруч з людьми і зовсім їх не знаємо. А твої вірші все розказують про тебе.
|
|
| |
|
Anastasia | Дата: Субота, 04.12.2010, 13:12 | Сообщение # 35 |
Оффлайн
| Поки ти спав.. поки ти спав...тебе хотіла скуштувати устами...ніжно доторкнутись.. побути поруч...просто відчувати твою присутність в моєму житті.. поки ти спав...у тебе закохалась.. бажанням..пристрастю вдихала.. мить в цих думках..і я злякалась я була Сильна!..та зламалась...
|
|
| |
|
ASIA | Дата: Неділя, 05.12.2010, 10:04 | Сообщение # 36 |
Оффлайн
| Вже знов спалахують вогні І відкривається завіса. І завмирає все в мені, Й тремтять в неспокої куліси. Ще мить одна - і перший крок На цю священну рідну сцену. Сплітаються слова в вінок І швидше кров біжить по венах. Я тут живу і тут творю, Я тут ненавиджу й кохаю, Я тут грішу і тут молюсь Й винагороди не чекаю. Їй віддаю своє життя, Її оспівую щоденно. Без неї - повне небуття, Без неї - все навік буденне. І знов стою на сцені я, І слово знов летить до неба, І мрія сповнилась моя, І щастя більшого не треба.
|
|
| |
|
Anastasia | Дата: Понеділок, 06.12.2010, 12:32 | Сообщение # 37 |
Оффлайн
| Мало так тебе ..і спрага.. ця солодка мить в твоїх очах мій простір, і небо вже кричить! ..коли ти поруч я хочу зупинити час.. немов магічна сила вітер затихає враз
|
|
| |
|
Anastasia | Дата: Вівторок, 07.12.2010, 12:53 | Сообщение # 38 |
Оффлайн
| Остання біль, Остнній сміх, Останній раз щаслива.. Сльоза остання по щоці Востаннє я смілива. Ось так рукою доторкнусь руки твоєї я востаннє.. закарбувавши в пам'яті твоїй потік тепла, вогню й кохання. І ось я закриваю очі.. востаннє чую серця звук.. Хвилина...дві...ніч вже остання? Для когось - ні; для мене - так..
|
|
| |
|
ASIA | Дата: Вівторок, 07.12.2010, 13:23 | Сообщение # 39 |
Оффлайн
| Первая весенняя гроза, Первое проснувшееся чувство, Первые влюбленные глаза, Первое любовное безумство. Ненароком первый поцелуй И впервые страстное объятье, Первый жгучий шепот:"Заколдуй!" И безумное горячее заклятье. А потом впервые нежность рук, Гибкость тел и сладкий миг блаженства. И не омрачает счастья тень разлук, И осознано впервые совершенство. Но придет и первая гроза Вслед за болью, что в груди застыла. Первое, жестокое "Нельзя!". И впервые станет мир постылым. Вдруг впервые ревность ощутима, Слезы, недомолвки невзначай. Первая стена стоит незримо И последнее, печальное "Прощай!"
|
|
| |
|
Anastasia | Дата: Четвер, 09.12.2010, 15:13 | Сообщение # 40 |
Оффлайн
| Рука тремтить від сорому за вчора, У погляді так холодно та гидко.. Те, що здавалось болем - стало миттю.. Розбилась склянка!..,серце.., навіть квітка.. Не тут я, і не там...не з вами!! Я тільки в тишині знаходжу звуки, У звуках я знаходжу спокій. Але життя не зараз - тільки муки. Я думав промінь цей для мене, і ти, нарешті, простягаєш руку!.. Але ж омана все це!? На дуелі я сам з собою - Поєдинок звуку...
|
|
| |
|
ASIA | Дата: Четвер, 09.12.2010, 19:46 | Сообщение # 41 |
Оффлайн
| Настя, ну чому такий біль і песимізм? Ти така молода і вродлива. Ціле життя попереду. А воно прекрасне, я знаю.
Сообщение отредактировал ASIA - Четвер, 09.12.2010, 19:47 |
|
| |
|
Anastasia | Дата: П’ятниця, 10.12.2010, 11:27 | Сообщение # 42 |
Оффлайн
| Написати веселий і по-справжньому життєрадісний вірш, для мене складно. Хоча я оптиміст і обожнюю прекрасне життя!! Можливо в мене просто стиль віршописання такий - "песимістичносумний"...
|
|
| |
|
Anastasia | Дата: П’ятниця, 10.12.2010, 11:28 | Сообщение # 43 |
Оффлайн
| Залиш цю мить. залиш себе. Ковтай мій погляд. Їж мене. Так ніжно, дико...Обійми! ..цілуй...кохай благаю..
|
|
| |
|
ASIA | Дата: П’ятниця, 10.12.2010, 22:15 | Сообщение # 44 |
Оффлайн
| ...йди!!!
Сообщение отредактировал ASIA - П’ятниця, 10.12.2010, 22:16 |
|
| |
|
ASIA | Дата: П’ятниця, 10.12.2010, 22:16 | Сообщение # 45 |