HTML - ФОРУМ БУРШТИНА
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
ФОРУМ БУРШТИНА » ОСНОВНИЙ РОЗДІЛ » КОМП’ЮТЕРИ ТА ІНТЕРНЕТ » HTML
HTML
VENTДата: Неділя, 03.02.2008, 01:13 | Сообщение # 1
Повідомлень: 373
Offline
http://htmlbook.ru/

http://www.woweb.ru/

http://flv-mp3.com/ru/ - створює плеєр для FLV/MP3

http://www.dynamicdrive.com/

http://uppod.ru/ - плеєр онлайн

http://jsfiddle.net/ - Тест кода HTML, CSS, SCRIPT
 
VENTДата: Вівторок, 26.05.2009, 17:55 | Сообщение # 2
Повідомлень: 373
Offline
Автообновлення частини сторінки

Code


<iframe frameborder="0" width="100%" height="140" src="ССИЛКА" marginheight="2" marginwidth="2" scrolling="yes" allowtransparency="yes" id="cboxmain"></iframe>

<input name="obn" type="checkbox" checked>
<span style="font-size:9px">Автообновление(5сек)</span>
<script>
srcchat=document.all.cboxmain.src;
function obnov(){ if(document.all.obn.checked==true) document.all.cboxmain.src=srcchat; }
setInterval('obnov()', 5000);
</script>
 
VENTДата: Субота, 11.07.2009, 13:34 | Сообщение # 3
Повідомлень: 373
Offline
AUTOREFRESH

Code
     

<meta http-equiv="Refresh" content="1" >
     
 
VENTДата: Вівторок, 08.03.2011, 23:55 | Сообщение # 4
Повідомлень: 373
Offline
http://htmlka.com
 
VENTДата: П’ятниця, 13.03.2015, 20:26 | Сообщение # 5
Повідомлень: 373
Offline
Вставка Youtube з автостартом і без кнопок управління

Код
<iframe allowfullscreen="" src="http://www.youtube.com/embed/kig9tftL_JM?autoplay=1&controls=0&rel=0&controls=0&showinfo=0;vq=hd720" frameborder="0" height="284" width="500"></iframe>
 
vent76Дата: Четвер, 06.08.2015, 22:35 | Сообщение # 6
Повідомлень: 1
Offline

Код
<html>
<head>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.0/jquery.min.js"></script>
<script>
var auto_refresh = setInterval(
function(){
$('#load_div').fadeOut('slow').load('Адреса оновлення').fadeIn("slow");
}, 3000);
</script>
</head>
<body>
<div id="load_div">111</div>
</body>
</html>
Автооновлення div


Сообщение отредактировал vent76 - Четвер, 06.08.2015, 22:42
 
BurshtynДата: Субота, 08.08.2015, 03:36 | Сообщение # 7
Повідомлень: 4
Offline
Випадаюче меню

Код
.tabs {
   float: left; /* Все вкладки располагаем в одну строку */
   margin: 10px; /* Отступы вкладок друг от друга */
}
.content {
   display: none; /* Скрываем содержимое */
   padding-top: 20px; /* Чтобы название вкладки было ниже содержимого */
   position: absolute; /* Чтобы содержимое не двигало элементы на странице */
}
.tabs:active .content {
   display: block; /* Когда кликаем по вкладке, открываем содержимое content */
}
.content:hover {
   display: block; /* Пока курсор наведён на контент, не закрываем его */
}

Код
<div class="tabs">
   <div class="content">Содержимое 1</div>
   <div>Вкладка 1</div>
</div>
<div class="tabs">
   <div class="content">Содержимое 2</div>
   <div>Вкладка 2</div>
</div>
 
Olia94Дата: Четвер, 21.07.2016, 16:36 | Сообщение # 8
Повідомлень: 3
Offline
ок
 
wari2011Дата: Неділя, 06.11.2016, 01:49 | Сообщение # 9
Повідомлень: 10
Offline
Дякуємо за коди!
 
ФОРУМ БУРШТИНА » ОСНОВНИЙ РОЗДІЛ » КОМП’ЮТЕРИ ТА ІНТЕРНЕТ » HTML
Сторінка 1 з 11
Пошук: